Vacature 2 klachtenfunctionarissen bij Quasir in Zuid-Holland

Quasir zoekt 2 klachtenfunctionarissen (8-16 uur) voor een grote zorgorganisatie in Zuid-Holland. De cliënten zijn divers: baby's en kinderen en hun ouders, (jong-)volwassenen en ouderen. De zorgorganisatie biedt aan ruim 5500 cliënten met een verstandelijke beperking wonen, zorg, dagbesteding en begeleiding. Hun kernwaarde is "een goed leven bieden" en "altijd meer mogelijk".

Je werkt in een team van 3 klachtenfunctionarissen en 1 clientvertrouwenspersoon en dat doe je veelal vanuit huis.
Je biedt een luisterend oor, geeft adviezen en bemiddelt. Kenmerkend is "het samen bespreken van onvrede en hoe samen verder", want het betreft hier langdurige zorg. Als klachtenfunctionaris heb je vooral contact met, familie en wettelijk vertegenwoordigers van cliënten.
Ook ben je in gesprek met management en directie over het leren van klachten en verbetering van de kwaliteit van goede en veilige zorg.

Informatie
Heb je interesse en wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Siberta Hassing, e-mail sibertahassing@quasir.nl, telefoon 06‑82721427.

Sollicitatie
Ben je nthousiast geworden en wil je deze functie graag vervullen? Mail jouw motivatie en CV dan naar sollicitatie@quasir.nl, t.a.v. Natalie van Rosmalen, manager HRM.

2016_logo_quasir_dec.2016-1

Plaatsingsdatum: 30 september 2024 - Quasir